Nya kassor på G

ja nu är det dax för nya kassor (igen)!
ikväll ska vi alla i personalen lära oss dom. Det ska faktiskt bli lite spännade. De är super flashiga, med touchscreen och allt.
ingen har väl undgått att alla måste uppdatera sina kassor nu när det kom nya regler från skatteverket förra året. Och så även vi.
 
Så goodbye PLU- nummer!!!
Lite ledsamt är det dock för det blir ju inte längre något dagens plu-nummer.(internt).

ska snart bege mig till jobbet så vi syns väl där! kom in och ät en av våra goda semlor vet jag. I eftermiddag jobbar 2 semelälskare nämligen jag själv och Sofia.

Jennie

Vi fortsätter med soppbuffen

Ville bara påminna alla om vår soppbuffe. Serveras måndag till lördag mellan 11-15. Vi har tre olika soppor att välja  mellan. Det finns bröd till också för endast 59:-

 

Ni är hjärtligt välkomna
//AC

PS idag är det torsdag då vi på Duvanders bakficka i domushuset har erbjudandet köp tre bröd betala för 2. DS

Köp bröd och få en överraskning

Ja då var vi snart inne i mitten av januari. Tiden går fort när man har roligt. Ordningen har återfunnit sig efter alla helger. Började dagen med att lämna mina barn i skolan så nu börjar allt bli som det ska igen. Lika skönt när helgern kommer lika skönt är det när det bli normalt igen eller hur?

Vi på Duvanders har börjat att städa ut julen så smått och tänkte att vi skulle köra en favorit i repris

Köp 2 valfria bröd och få en överraskning på köpet.



Som ni vet så har vi många sorter att välja i mellan tex franska, bondbröd, valnöt, gi bröd, dansktrågbröd, antonbröd, farfar nisses stenungsbakade ljusa ( endast fredagar), stenis och farfar nisses stenugnsbakade mörka.

Så välkomna in och få er en liten överraskning.

//AC

Nytt år på Duvanders!

Jag får passa på at önska alla en riktig god fortsättning på det nya året och samtidigt passa på informera om våra öppettider under trettonhelgen.

trettonafton har vi öppet mellan 7.30-15.00 och
trettondagen mellan 10-17.

Sen vad det nya året bringar här på duvanders kan bli spännande att se. Vi vill ju börja med att tacka louise för denna tiden här. hon slutar nämligen imorgon för att flytta till Göteborg. Lycka till önskar vi alla på Duvanders.

Lite nya ansikten kommer ju som sagt att dyka upp och jag och annakarin kommer att presentera dem allt eftersom, så håll utkik!
Sen kommer vi ha lite nytt sortiment och lite nya kampanjer, så håll utkik även efter detta i Kristianstad bladet och här på bloggen.

Jennie

RSS 2.0