Ny design

Hoppas ni gillar våran nya design, men vi har fortfarande småsaker att fixa! :)

/Evelina & Daniela


Sportlovsvecka!

Nu är sportlovet här med massor av snö och skoj!
efter man varit på stan och shoppat, gått på bio eller åkt pulka eller någon annan aktivitet som man gjort så är det ju självklart att man ska ta sig en fika.



Här vår goda varma choklad med grädde gjord på mjölk och callebaut choklad. du kan förstås välja om du vill ha mörk eller ljus choklad. Och till det en semla kanske? Eller någon av våra andra goda kakor och bakelser.

Välkomna in och värm er och koppla av i våra härliga lokaler.
Vi ses/jennie

Silla

Tänkte jag skulle börja presentera lite nya ansikten på jobbet
Här har vi Silla



Hon har arbetat hos oss i snart 3 mån. Började lite i sommras som in hoppare men finns nu hos oss dagligen. Silla gick hotel och resturang på österäng har lång erfarenhet inom catring. Hos oss arbetar hon i kallskänken och i konditoriet och gäst spelar ibland i affären. Silla har mycket lätt till skratt vilket gör att man blir på glatt humör när man träffar henne.

Silla bor vid Immlen med sin man och sina två barn och en "massa hundrar". Ett av hennes största intressen är ridning men också jakt som hon och hennes man och hundar är mycket duktiga på.


Silla är ledig idag men i morgon finns hon uppe i konditoriet om ni vill säga hej till henne.


Nu är det sportlov vi har öppet alla vardagar till 19.00 
Hjärtligt välkomna. 

Personalfest

Nu har vi haft en hej dundrande personalfest. Vi var på Österslövs Bykrog och åt en fantastisk grillbuffe. Vi samlades alla på Duvanders först för att få en liten alla hjärtas present av Jens och Jesper. Efter det åkte vi i samlad trupp till bykrogen. Jag tycker det är mycket trevligt att få umgås med alla vi är ju rätt många som arbetar hos oss och många olika åldrar, men har alltid lika kul ihop.

Som Jennie skrev för några veckor sedan så har vi några nya som vi ska presentera. Men att ha en personalfest precis när nya har börjat, är ett mycket bra sett för dem att komma in i gänget.

Jag vill passa på att tacka Jens och Jesper för en mycket trevlig kväll och ser fram imot nästa.....



Som ni alla vet så är det fettisdagen idag. så kom ni och smaka våra mycket goda semlor. Min personliga favorit är karlsbadersemlan.

Ha en bra dag
//AC


Stenugnsbakning!

Tänkte slå ett slag för våra goda stenugnsbakade bröd som vi bakar i vår stenugn.
vi har tre olika sorter som vi bakar tre dagar i veckan

måndagar och torsdagar: farfar nisses stenugnsbakade grova
med smak av fänkål och mörk sirap( en personlig favorit, och även min dotter gillar detta bröd.)

onsdag: stenis
ett gott vitt surdegsbröd

fredag:
salladsbröd
ett gott fredagsbröd som är bakat med ett specialmjöl som är gott bara med lite smör på eller doppa i lite olja eller till lite räkor som min kollega Sofia brukar ha.

Har ni några förslag vad ni brukar ha på ert bröd så kommentera gärna detta inlägg, det är alltid trevligt med lite nya förslag och ideer.

Här nere ser ni Jeppe baka salladsbrödet!


RSS 2.0