Kaffe Latte

HEJ

Vad säjs om en kaffe latte, det är väl inte fel. jag tycker själv att det är fantastiskt gott plus att det är mildare för magen än valigt kaffe. Varför?  Jo det är minder garvsyra i espressokaffet. Men vill man få i sig mer koffein skall man dricka vanligt kaffe.


På bilden nedan ser du en kaffe latte och en frukttatlett, med äppelkanel, vaniljkräm och på toppen
 italiensk maräng



Ha det bra och hoppas ni alla får en trevlig helg.
/AC


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag var besök i K-stad och var på Duvanders i helgen, men måste tyvärr uppmana er att antingen anställa en riktig barista eller gå på kurs- latten var alldeles för stark, trots att jag drack vatten till fick jag en koffeinkick som hette duga. Visserligen är Espresso House mainstream, men deras latte är mycket godare än er, gör ett studiebesök hos dem :) Sen tycker jag också tyvärr att det är synd att det vanliga bryggkaffet inte längre serveras lite tjusigare- att själv tappa sitt kaffe i en kopp är inte så lyxigt...

2009-10-19 @ 15:01:53
Postat av: Maria

Det var ju tråkigt att din Latte var för stark. Men jag vill ändå upplysa dig om att de anställda har gått just en barista-kurs! Dessutom har en av våra anställda blivit svensk mästare i barista. Jag hoppas ändå att du kommer och besöker oss igen! Du är hjärtligt välkommen!



Mvh

2009-10-19 @ 20:39:48
URL: http://duvanders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0