Stenugnsbakning!

Tänkte slå ett slag för våra goda stenugnsbakade bröd som vi bakar i vår stenugn.
vi har tre olika sorter som vi bakar tre dagar i veckan

måndagar och torsdagar: farfar nisses stenugnsbakade grova
med smak av fänkål och mörk sirap( en personlig favorit, och även min dotter gillar detta bröd.)

onsdag: stenis
ett gott vitt surdegsbröd

fredag:
salladsbröd
ett gott fredagsbröd som är bakat med ett specialmjöl som är gott bara med lite smör på eller doppa i lite olja eller till lite räkor som min kollega Sofia brukar ha.

Har ni några förslag vad ni brukar ha på ert bröd så kommentera gärna detta inlägg, det är alltid trevligt med lite nya förslag och ideer.

Här nere ser ni Jeppe baka salladsbrödet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0